Η Εταιρεία μας

46 Χρόνια Εμπειρίας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Εμπειρία & Γνώση από το 1975

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1975 από τον Εμμανουήλ Μουμτζή.


Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, η βαθιά γνώση του στον τομέα των Μηχανών εφαρμόστηκε και καλλιεργήθηκε στον κλάδο των ανταλλακτικών και εξαρτημάτων των τραίνων και βαρέων οχημάτων. Η AΣΕΑ ΜΟΥΜΤΖΗΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση αφιερωμένη στη δημιουργία ενός θετικού εργασιακού περιβάλλοντος που βασίζεται στις βασικές μας αξίες.


Οι αξίες μας διακατέχουν την λειτουργία της Επιχείρησης, καθώς χαρακτηρίζουν την επικοινωνία μας, τον τρόπο διαχείρισης των πελατών μας και το όραμά μας.

Δέσμευση
Δέσμευση

Ενεργούμε με ομαδικότητα, αφοσίωση στην εταιρία και δέσμευση απέναντι στον πελάτη. Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες μας, οι οποίες βασίζονται στη σωστή εξυπηρέτηση και την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών.

Συνέπεια
Συνέπεια

Η δέσμευσή μας είναι να πράττουμε το μέγιστο έτσι ώστε να είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνουν οι πελάτες και οι συνεργάτες μας.

Προσήλωση στον Πελάτη
Προσήλωση στον Πελάτη

Κατανοούμε την ανάγκη του πελάτη και συνεργάτη μας, προσφέροντας εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

1975 - 2021

1975

1975

To 1975 η εταιρεία ιδρύεται από τον Εμμανουήλ Μουμτζή με την επωνυμία Φωστηροπούλου-Μουμτζής Ο.Ε.

2001

2001

Η Φωστηροπούλου Ούρσουλα πουλάει το μερίδιο της στον Εμμανουήλ Μουμτζή και αποχωρεί από την εταιρεία. Εισέρχονται ως νέοι μέτοχοι στην εταιρεία η οικογένεια του Εμμανουήλ Μουμτζή.

2004

2004

Ο Αλβέρτος Μουμτζής γιος του ιδρυτή, διπλωματούχος Μηχανολόγος Ναυπηγός, εντάσσεται στην εταιρεία, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανάπτυξη της.

2004

2004

Η εταιρεία αρχίζει να προσφέρει υπηρεσίες after sales στους πελάτες, στα πλαίσια της πολυετούς εγγυήσεως που προσφέρουν οι οίκοι που αντιπροσωπεύει.

2005

2005

Η εταιρεία μετονομάζεται σε ΑΣΕΑ ΜΟΥΜΤΖΗΣ Α.Ε.

2007

2007

Η εταιρεία μεταφέρεται σε νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα.

2013

2013

Η εταιρεία αρχίζει να δραστηριοποιείται στον τομέα της Aυτοκινητοβιομηχανίας εστιάζοντας στις Δημόσιες Συγκοινωνίες.

2018

2018

Η εταιρεία υπογράφει συμβόλαιο συντηρήσεως σιδηροδρομικών συστημάτων με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

2018

2018

Η εταιρεία συμμετέχει με περίπτερο στην έκθεση InnoTrans στο Βερολίνο.

2021

2021

Με ήδη 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο, ο Αλβέρτος Μουμτζής έχει αναλάβει την πλήρη ευθύνη της διοίκησης της εταιρίας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Service-Image

Ανταλλακτικά Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού

H εταιρεία ΑΣΕΑ ΜΟΥΜΤΖΗΣ εξειδικεύεται στον χώρο του Σιδηροδρομικού Υλικού από το 1975, αντιπροσωπεύοντας μεγάλους οίκους του εξωτερικού της σιδηροδρομικής βιομηχανίας. Προμηθεύει με εξειδικευμένο εξοπλισμό και ανταλλακτικά τις Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑΣΥ ΑΕ), την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Μάθε περισσότερα
Service-Image

Βιομηχανία

Μέσω της SCHALTBAU και της LEM, δύο επώνυμων οίκων παγκόσμιας εμβέλειας στον τομέα των Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών και των Αυτοματισμών, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στον χώρο της Βιομηχανίας, του Σιδηρόδρομου, της Ηλεκτροκίνησης και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Μάθε περισσότερα
Service-Image

Έργα/Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε έργα, μελέτες και προμήθειες του Δημοσίου στον χώρο του Σιδηροδρόμου, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις πρακτικές μεγάλων οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε. Προσφέρουμε στις εταιρείες που συνεργαζόμαστε ένα ισχυρό πλεονέκτημα στην ελληνική αγορά εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε μεγάλα Δημοσία και Ιδιωτικά έργα, καθώς αποτελούμε βασικό προμηθευτή της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., του Ο.Σ.Ε., της Ο.Σ.Υ. Α.Ε. και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μάθε περισσότερα

ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Κλεισθενους 287, Γερακας Τ.Κ. 15344

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο στον Γέρακα Αθηνών, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία μας και η αποθήκη. Πέρα από τον μοντέρνο σχεδιασμό και τους άνετους χώρους διαθέτει πλήρη και σύγχρονο εξοπλισμό, εξατομικευμένο σύστημα ERP για την παρακολούθηση της αγοράς, την άρτια διαχείριση της αποθήκης και την ορθή εκτέλεση των παραγγελιών.

Η αίθουσα συνεδριάσεων, είναι χώρος συνάντησης με τους πελάτες μας αλλά και εκπαίδευσης του προσωπικού μας σε προϊόντα και τεχνικές εφαρμογές.

Τα μοντέρνα και καλαίσθητα γραφεία παρέχουν άριστη παραμονή αλλά και άνετες συνθήκες για αποδοτική εργασία στους ανθρώπους μας.

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Αγ.Ι.Ρεντη 32Α, Πειραιας Τ.Κ. 18233

Έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Ρωτήστε μας!