Αντιπροσωπείες

Αντιπροσωπείες & Συνεργασίες

H εταιρεία ΑΣΕΑ ΜΟΥΜΤΖΗΣ είναι επίσημος αντιπρόσωπος μεγάλων οίκων του εξωτερικού στην σιδηροδρομική βιομηχανία. Ταυτόχρονα, τηρεί πολυετείς συνεργασίες με μεγάλα εργοστάσια της αυτοκινητοβιομηχανίας, προσφέροντας ευρεία γκάμα ανταλλακτικών και λύσεων για όλες τις γνωστές μάρκες Φορτηγών και Λεωφορείων.

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ

Wabtec Corporation base image

Wabtec Corporation

Η Wabtec Corporation είναι μια αμερικανική εταιρεία που ιδρύθηκε από τη συγχώνευση της Westinghouse Air Brake Company και της MotivePower Industries Corporation το 1999. Έχει την έδρα της στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβανίας.Η Wabtec είναι ένας παγκόσμιος κολοσσός στον χώρο των σιδηροδρομικών υλικών και δραστηριοποιείται σε όλους τους κλάδους της σιδηροδρομικής βιομηχανίας. Διαθέτει μια τεράστια γκάμα ηλεκτρονικών, μηχανικών και πνευματικών εξαρτημάτων. Η Wabtec είναι ηγέτης της τεχνολογίας συστημάτων πέδης και ελέγχου συρμών.

Διάβασε περισσότερα
Faiveley Transport base image

Faiveley Transport

Η Faiveley Transport ιδρύθηκε το 1919. Είναι διεθνής κατασκευαστής και προμηθευτής εξοπλισμού για τη σιδηροδρομική βιομηχανία. Εισήγαγε τον παντογράφο μονού βραχίωνα το 1955. Η εταιρεία έχει θυγατρικές σε περισσότερες από 24 χώρες. Τον Δεκέμβριο του 2016, η Wabtec απέκτησε την πλειοψηφία των μετοχών της Faiveley Transport από την οικογένεια Faiveley. Η Faiveley Transport προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που σχετίζονται με τον εξοπλισμό των τρένων, όπως συστήματα πέδης, δίσκους πέδης, συστήματα θυρών, platform doors.

Διάβασε περισσότερα
Schaltbau base image

Schaltbau

Ο όμιλος Schaltbau GmbH είναι μια ομάδα εταιρειών με μηχανολογικό και ηλεκτρολογικό αντικείμενο που ειδικεύονται σε προϊόντα που σχετίζονται με τον σιδηρόδρομο και τον τομέα της ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των αυτόματων συστημάτων θυρών, ηλεκτρικών συνδέσμων (electrical connectors), διακοπτών (έως 3000V), εξοπλισμό ασφαλείας των τρένων (Sifa) και ρελε συνεχούς ρεύματος για τη σιδηροδρομική βιομηχανία.

Διάβασε περισσότερα
Hasler Rail base image

Hasler Rail

Ο Όμιλος Sécheron Hasler είναι ένας κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών εξαρτημάτων ασφάλειας, συστημάτων έλξης για τη σιδηροδρομική βιομηχανία καθώς παρέχει επίσης λύσεις για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τα δίκτυα DC και άλλα βιομηχανικά συστήματα. Ο Όμιλος Sécheron Hasler, με έδρα την Ελβετία, είναι ανεξάρτητος και ιδιόκτητος από μια ομάδα επιχειρηματιών, με περισσότερους από 1 200 υπαλλήλους παγκοσμίως. Ο όμιλος Sécheron Hasler Group διατηρεί βαθιά γνώση και τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς από την ηλεκτρολογία, την ηλεκτρονική και τη μηχανική λογισμικού έως την επιστήμη υλικών και τις διαδικασίες κατασκευής. Οι ιδρυτικές εταιρείες, η Sécheron SA και η HaslerRail AG, διαθέτουν μια ιστορία 140 ετών καινοτομίας στη σιδηροδρομική βιομηχανία και στις πρωτοποριακές τεχνολογίες σιδηροδρόμων.

Διάβασε περισσότερα
Liebherr base image

Liebherr

Με έδρα το Korneuburg της Αυστρίας η Liebherr-Transportation Systems GmbH & Co KG με πολυετή εμπειρία αναπτύσσει συστήματα θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού (συστήματα HVAC) για όλους τους τύπους σιδηροδρομικών οχημάτων. Αποτελεί πρωτοπόρο στην τεχνολογία κλιματισμού με κύκλο αέρα που λειτουργούν με τον αέρα ως μέσο ψύξης και επομένως είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.

Διάβασε περισσότερα
Axtone  base image

Axtone

Ο όμιλος Axtone είναι ειδικός στην τεχνολογία απορρόφησης ενέργειας κρούσης για όλους τους τύπους σιδηροδρομικών οχημάτων και ελατηρίων, τα οποία έχουν εφαρμογή και σε άλλες βιομηχανίες. Χάρη στον διεθνή χαρακτήρα του ομίλου Axtone, τα προϊόντα τους πληρούν τις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών, UIC, ρωσικών GOST και κινεζικών TB / T προτύπων. Μερικές από τις εφαρμογές των προϊόντων της εταιρείας Axtone είναι στη μεταλλευτική βιομηχανία, στον χώρο των κατασκευών, στον εξοπλισμό των παιδικών χαρών, στους σταθμούς παραγωγής ενέργειας, στα γεωργικά μηχανήματα και στα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την απομόνωση κραδασμών.

Διάβασε περισσότερα
MAHLE Industrial Thermal Systems  base image

MAHLE Industrial Thermal Systems

Η MAHLE Indutrial Thermal Systems GmbH & Co KG ανήκει στον όμιλο MAHLE GmbH και είναι από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως συστημάτων ψύξης με έδρα τη Στουτγάρδη της Γερμανίας. Το χαρτοφυλάκιο της MAHLE Indutrial Thermal Systems περιλαμβάνει ψυγεία νερού, συμπυκνωτές, ψυγεία λαδιού, βεντιλατέρ, θερμοστατικές βαλβίδες και αντλίες νερού για διάφορες εφαρμογές. Χάρη στην τεχνογνωσία της η MAHLE Industrial Thermal Systems μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε διάφορες εφαρμογές.

Διάβασε περισσότερα
LEM base image

LEM

Η LEM είναι ένας εξειδικευμένος κατασκευαστής και ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στην παραγωγή μετατροπέων τάσης και ρεύματος για πλήθος εφαρμογών. Τα βασικά προϊόντα της - μετατροπείς ρεύματος και τάσης - χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε μονάδες δίσκου και συγκόλλησης, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, UPS, τροφοδοτικά, έλξη, υψηλής ακρίβεια, συμβατικά και πράσινα αυτοκίνητα. Διαθέτει εργοστάσια παραγωγής στο Πεκίνο (Κίνα), τη Γενεύη (Ελβετία), τη Σόφια (Βουλγαρία) και το Τόκιο (Ιαπωνία). Με περιφερειακά γραφεία πωλήσεων κοντά στις τοποθεσίες των πελατών της, η εταιρεία είναι σε θέση να προσφέρει μια απρόσκοπτη υπηρεσία σε όλο τον κόσμο.

Διάβασε περισσότερα
Semvac A/S base image

Semvac A/S

Η Semvac είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές τουαλετών κενού στην παγκόσμια σιδηροδρομική βιομηχανία. Στην Ευρώπη, η Semvac κατέχει ηγετική θέση στην αγορά με μια εκτενή λίστα αναφοράς, η οποία αναπτύσσεται συνεχώς με νέα, σημαντικά έργα για τους κορυφαίους παίκτες της βιομηχανίας μας. Με έδρα το Όντενσε της Δανίας, 80 εργαζόμενοι με υψηλή εξειδίκευση είναι αφοσιωμένοι στη διατήρηση και την επέκταση της θέσης της στην αγορά.

Διάβασε περισσότερα
Flachglas Wernberg base image

Flachglas Wernberg

Η FLACHGLAS Wernberg GmbH στο Wernberg-Köblitz, ως έδρα του Ομίλου Flachglas, για περισσότερα από 80 χρόνια είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα της επεξεργασίας γυαλιού. Με ένα ευρύ φάσμα γυάλινων προσόψεων και εσωτερικών γυάλινων υαλοπινάκων για οχήματα, τρένα και πλοία, ο Όμιλος Flachglas προσφέρει στους πελάτες του εξαιρετικές υπηρεσίες και προϊόντα για σχεδόν κάθε τομέα εφαρμογής. Η FLACHGLAS Wernberg - ξεκινώντας με την εξαγορά της Glas Profi GmbH το 2005 - επέκτεινε τη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών της αρκετές φορές μέσω εξαγορών εταιρειών. Το 2007 εξαγοράστηκε η Flachglas Nord-Ost GmbH και το 2009 η Pilkington Switzerland συγχωνεύθηκε για να σχηματίσει τη Flachglas (Schweiz) AG. Το φάσμα προϊόντων του Ομίλου Flachglas κυμαίνεται από λειτουργικό γυαλί, όπως θερμικά επεξεργασμένο γυαλί ασφαλείας, πλαστικοποιημένο γυαλί ασφαλείας και μονωτικό γυαλί έως ειδικά τζάμια για πολύπλοκες προσόψεις ή σιδηροδρομικά οχήματα.

Διάβασε περισσότερα
JURID - Federal-Mogul base image

JURID - Federal-Mogul

Η Federal-Mogul Bremsbelag GmbH προσφέρει μια πλήρη γκάμα από τακάκια φρένων. Sinter και οργανικά είναι οι δύο ομάδες υλικών που αποτελούν τη βάση ενός μεγάλου αριθμού τυποποιημένων και μεμονωμένων λύσεων για όλα τα σιδηροδρομικά οχήματα. Η Federal-Mogul Bremsbelag GmbH στη Γερμανία έχει στη διάθεσή της ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ανάπτυξης και δοκιμών για τακάκια φρένων, επιτρέποντάς να προσφέρει πολύ περισσότερα από ένα απλό προϊόν.

Διάβασε περισσότερα
MG-VALDUNES base image

MG-VALDUNES

Η MG-VALDUNES, εταιρεία του ομίλου MA STEEL, είναι από τους σημαντικότερους παίκτες στη σιδηροδρομική βιομηχανία στο σχεδιασμό και την κατασκευή τροχών, αξόνων, σφυρήλατων / θερμικά επεξεργασμένων και κατεργασμένων εξαρτήματων χάλυβα που προορίζονται για όλους τους τύπους οχημάτων, από τρένα υψηλής ταχύτητας έως τραμ, συμπεριλαμβανομένων φορταμαξών και αυτοκινούμενων οχημάτων. Τα προϊόντα της εταιρείας MG-VALDUNES έχουν συμβάλλει σημαντικά στην απόδοση των σιδηροδρομικών οχημάτων. Μερικά παραδείγματα: Παγκοσμια Ρεκορ Υψηλης Ταχυτητας (574,8 Km / H). Ρεκόρ Ζωής Τροχών Υψηλής Ταχύτητας Πάνω Από 3,5 Εκατομμύρια Χλμ. Βαρύ Φορτίο Άξονα Ανάσυρσης Άνω Των 40 Τόνων. Μεγάλη Διάρκεια Ζωής Τροχού Έλξης Έως 2 Εκατομμύρια Χλμ. Μείωση Θορύβου Από Αστικές Μεταφορές Με Θόρυβο Πάνω Από 23 Db (A). Μείωση Θορύβου Εμπορευματικών Αμαξοστοιχιών. Βαρύς Τροχός Έλξης 2,5 Φορές Υψηλότερος Από Άλλους Κατασκευαστές. Φθορά Τροχών 30% Χαμηλότερη Από Άλλους Κατασκευαστές.

Διάβασε περισσότερα
TRELLEBORG  base image

TRELLEBORG

Η Trelleborg Antivibration Solutions παρέχει κορυφαίες λύσεις στην αγορά που ελαχιστοποιούν τα αποτελέσματα του θορύβου, κρούσης και δόνησης των μηχανημάτων και προσφέρουν βελτιώσεις που μπορούν να νιώσουν οι άνθρωποι. Η έδρα της βρίσκεται στο Leicester της Αγγλίας και τα προϊόντα της έχουν εφαρμογές στους παρακάτω τομείς: • Γεωργίας • Εξόρυξης • Ενέργειας • Παραγωγής/Βιομηχανίας • Ναυτιλίας • Σιδηρόδρομου & Μέσων Μαζικής Μεταφοράς

Διάβασε περισσότερα
SAFT base image

SAFT

Η SAFT ειδικεύεται σε λύσεις μπαταρίας προηγμένης τεχνολογίας για τη βιομηχανία, από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη έως την παραγωγή, την προσαρμογή και την παροχή υπηρεσιών. Για σχεδόν 100 χρόνια, οι μπαταρίες και τα συστήματα της Saft προσφέρουν σημαντικές εφαρμογές ασφάλειας, εφεδρική ισχύ και πρόωση για τους πελάτες μας. Η καινοτόμος, ασφαλής και αξιόπιστη τεχνολογία της Saft προσφέρει υψηλή απόδοση στην ξηρά, στη θάλασσα, στον αέρα και στο διάστημα. Η Saft τροφοδοτεί τη βιομηχανία και τις ενεργειακά ανεξάρτητες πόλεις (smart cities), παρέχοντας παράλληλα σημαντική λειτουργική υποστήριξη σε απομακρυσμένα και απαιτητικά περιβάλλοντα από τον Αρκτικό Κύκλο έως την έρημο της Σαχάρας. Η Saft είναι θυγατρική της Total Energies.

Διάβασε περισσότερα
ContiTech base image

ContiTech

Η ContiTech είναι ειδικός στη τεχνολογία του καουτσούκ και των προϊόντων του. Αναπτύσσει και παράγει προϊόντα και συστήματα υψηλής τεχνολογίας, τα οποία έχουν εφαρμογή σε πολλές βιομηχανίες, όπως στην αυτοκινητοβιομηχανία, στην σιδηροδρομική βιομηχανία, στην μεταλλευτική και σε άλλες σημαντικές βιομηχανίες. Ο όμιλος εταιριών ContiTech είναι ένα αυτόνομο τμήμα της Continental AG με έδρα στο Ανόβερο της Γερμανίας. Λειτουργεί με εννέα αποκεντρωμένες μονάδες οι οποίες φέρουν και όλη την ευθύνη των οικονομικών αποτελεσμάτων. Με τις θυγατρικές της εταιρίες και τους συνεργαζόμενους αντιπροσώπους έχει παρουσία σε παραπάνω από 140 χώρες στο κόσμο.

Διάβασε περισσότερα
Naledi Ringrollers base image

Naledi Ringrollers

Η Naledi Ringrollers είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες σφυρηλάτησης στο νότιο ημισφαίριο με την πιο ισχυρή και τεχνολογικά προηγμένη μονάδα παραγωγής στην αφρικανική ήπειρο. Η Naledi κατασκευάζει σιδηροδρομικά επίσωτρα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, κατάλληλα για εφαρμογές στο τραμ, μετρό, mainline, ατμομηχανές, οχήματα ανακαίνισης σιδηροδρόμων, βιομηχανικά και μεταλλευτικά. Η Naledi Ringrollers κατασκευάζει σφυρηλατημένους δακτύλιους σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές χωρίς συγκόλληση, κατάλληλα για ποικίλες εφαρμογές, όπως στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στο χώρο των κατασκευών, στα μεταλλεία και στη βιομηχανία. Επιπλέον, κατασκευάζει εξειδικευμένες φλάντζες κατάλληλες για εφαρμογές στον τομέα της αιολικής ενέργειας, των κατασκευών και των εξορύξεων κα. Τα σφυρηλατημένα επίσωτρα του οίκου Naledi είναι εξειδικευμένα για να καλύψουν τον σιδηροδρομικό τομέα, τόσο όσον αφορά τις εμπορευματικές μεταφορές, όσο και τις επιβατικές.

Διάβασε περισσότερα
Glass Trösch  base image

Glass Trösch

Η εταιρεία Glass Trösch ιδρύθηκε από τον Johann Friedrich Trösch το 1905 στο Bützberg της Ελβετίας, όπου και παραμένει η έδρα της εταιρείας. Η τεχνογνωσία της στην παραγωγή και την επεξεργασία γυαλιού αντικατοπτρίζεται στην εξαιρετική ποιότητα, την τεράστια ποικιλία και τη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων της. Προσφέρει μια τέλεια λύση για κάθε εφαρμογή γυαλιού: • Glaströsch SAFETY GLAS ® • Θερμαινόμενο Γυαλί • Σκληρυμένο γυαλί ασφαλείας • Μη Ανακλαστικά Κρύσταλλα

Διάβασε περισσότερα
Traktionssysteme Austria  base image

Traktionssysteme Austria

Η Traktionssysteme Austria είναι κορυφαίος κατασκευαστής ηλεκτροκινητήρων για σιδηροδρομικά και οδικά οχήματα και ειδικεύεται σε ασύγχρονους και σύγχρονους κινητήρες. Προσφέρει λύσεις από την κατασκευή των υλικών, μέσω της παραγωγής και των δοκιμών έως το σέρβις καθ’ όλη την διάρκεια ζωής των προϊόντων κινητήρα, κιβωτίου ταχύτητας και γεννητριών. Η TSA είναι μια αυστριακή εταιρεία με παράδοση. Για πάνω από 55 χρόνια κατασκευάζουν ηλεκτροκινητήρες έλξης στο πρώην εργοστάσιο Brown Boveri στο Wiener Neudorf, οι οποίες προωθούνται σε όλες τις ηπείρους του κόσμου. Μόνο τα τελευταία δέκα χρόνια, περίπου 25.000 κινητήρες από την Traktionssysteme Austria τέθηκαν σε λειτουργία, ο οποίος αντιστοιχεί σε συνολική παραγωγή περίπου 20 μονάδων παραγωγής ενέργειας.

Διάβασε περισσότερα
Bustec  base image

Bustec

Η εταιρεία Bustec κατασκευάζει και αναπτύσσει σύγχρονα συστήματα πληροφοριών επιβατών για τους εξειδικευμένους τομείς των λεωφορείων, των τρένων και των στάσεων λεωφορείων. Ως εταιρεία τεχνολογίας, η Bustec είναι εδραιωμένη στη διεθνή αγορά και συνεργάζεται στενά με πολλές γνωστές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Η έδρα της εταιρείας είναι στο Wuppertal της Γερμανίας. Διαθέτει υποκαταστήματά στην Τσεχία, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Διάβασε περισσότερα
VTS Verkehrstechnik Sued  base image

VTS Verkehrstechnik Sued

Η VTS Verkehrstechnik Sued GmbH είναι εταιρεία κατασκευής ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων με έδρα το Pfarrkirchen της Γερμανίας. Αντικείμενο της εταιρείας είναι η κατασκευή ολοκληρωμένων θαλάμων οδήγησης για τον σιδηρόδρομο, ηλεκτρολογικών πινάκων και πλεξούδων καλωδίων καθώς υλοποίηση εργασιών εγκατάστασης ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων.

Διάβασε περισσότερα

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ

BOSCH base image

BOSCH

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών και απασχολεί 395.000 υπαλλήλους παγκοσμίως. Οι δραστηριότητες του ομίλου χωρίζονται σε τέσσερις επιχειρηματικούς τομείς: Τεχνολογίας Αυτοκινήτου, Βιομηχανικής Τεχνολογίας, Καταναλωτικών Αγαθών καθώς και Ενέργειας και Τεχνολογίας Κτηρίων. Επιπλέον, παρέχει καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις για το έξυπνο σπίτι, την έξυπνη πόλη, τη διασυνδεδεμένη αυτοκίνηση αλλά και τη διασυνδεδεμένη βιομηχανία. Επιπλέον χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της επάνω στους αισθητήρες, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες καθώς και το δικό της IoT Cloud, προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της διασυνδεδεμένες, ολοκληρωμένες λύσεις από μια πηγή.

Διάβασε περισσότερα
BOSCH REXROTH base image

BOSCH REXROTH

Η εταιρεία Bosch Rexroth προμηθεύει περισσότερους από 500.000 πελάτες με προσαρμοσμένες λύσεις για την οδήγηση, τον έλεγχο και την μετακίνηση. Αναπτύσσει, παράγει και πουλά εξαρτήματα συστημάτων σε περισσότερες από 80 χώρες. Ομάδες προϊόντων • Τεχνολογία Συναρμολόγησης • Συστήματα οδήγησης και ελέγχου • Συστήματα οδοντωτών τροχών – μειωτήρες • Βιομηχανικά υδραυλικά συστήματα • Τεχνολογία γραμμικής κίνησης • Υδραυλικά συστήματα μηχανημάτων έργου- mobile • Τεχνολογίες δημιουργίας καλουπιών και χύτευσης • Τεχνολογία σύσφιξης • Τεχνολογία συγκόλλησης

Διάβασε περισσότερα
ZF Friedrichshafen base image

ZF Friedrichshafen

Η ZF Friedrichshafen AG, γνωστή ως ZF Group, είναι μια γερμανική εταιρεία κατασκευής ανταλλακτικών με έδρα το Friedrichshafen, στη νοτιοδυτική γερμανική πολιτεία της Μπάντεν-Βυρτεμβέργη. Ειδικεύεται στην εφαρμοσμένη μηχανική, είναι κυρίως γνωστή για το σχεδιασμό, την έρευνα και την ανάπτυξη, καθώς και την υλοποίηση λύσεων και εξαρτημάτων για την αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι ένας παγκόσμιος προμηθευτής στην τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και κατασκευής πλαισίου (σασι) για αυτοκίνητα και επαγγελματικά οχήματα. Τα προιόντα της έχουν επίσης εφαρμογή σε σιδηροδρομικές, θαλάσσιες, αμυντικές και αεροπορικές βιομηχανίες, καθώς και σε γενικές βιομηχανικές εφαρμογές. Η ZF απασχολεί περισσότερους από 150.000 συνεργάτες σε περίπου 270 τοποθεσίες σε 42 χώρες.

Διάβασε περισσότερα
AURORA base image

AURORA

Η AURORA είναι ένας παγκόσμιος κατασκευαστής συστημάτων θέρμανσης / κλιματισμού και εξαρτημάτων για ένα ευρύ φάσμα οχημάτων εντός και εκτός δρόμου. • Συστήματα θέρμανσης • Κλιματιστικά • Εξαρτήματα

Διάβασε περισσότερα

Έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Ρωτήστε μας!