Βιομηχανία

Η εταιρεία  ΑΣΕΑ ΜΟΥΜΤΖΗΣ ασχολείται με εφαρμογές σύγχρονων συστημάτων και αυτοματισμών στον κλάδο της Βιομηχανίας, του Σιδηρόδρομου και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρείας Schaltbau και διανομέας της εταιρείας LEM, δυο από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού στον χώρο των Ηλεκτρομηχανολογικών Εφαρμογών και των Μετρητών Τάσης & Ρεύματος.

Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξή για την μελέτη, κατασκευή, εγκατάσταση και συντήρηση του έργου σας αλλά και την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού υλικού στην περιοχή της Αττικής αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Εκμεταλλευόμενοι την τεχνογνωσία, την υποστήριξη και την συνεχή εκπαίδευση των οίκων που αντιπροσωπεύουμε,αντιποκρινόμαστε επιτυχώς στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές που απαιτεί η σύγχρονη αγορά.

Οι εφαρμογές μέτρησης και ελέγχου του ρεύματος είναι πολυάριθμες και πολύμορφες καθώς απλώνονται σ’ όλες τις περιοχές της φυσικής και τεχνολογικής πραγματικότητας. Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές τόσο στη βιομηχανία όσο και σε άλλα πεδία δράσης που σκοπός τους είναι η απλοποίηση της διαδικασίας παραγωγής , αλλά και να προσφέρουν μια πιο άνετη ζωή.

Έχετε ερωτήσεις για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας; Ρωτήστε μας!